eu-logo

On-line informativna radionica u okviru Poziva “Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom osnovne materijalne pomoći”

Objavljeno 21.03.2023.

VAŽNO!!!

Dana 28. ožujka 2023. godine s početkom u 10,00 sati, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike održat će on-line informativnu radionicu u okviru Poziva “Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom osnovne materijalne pomoći“.

Cilj informativne radionice je pružiti informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac na linku:

https://forms.office.com/e/fhrw0N5FWz
Napominjemo kako je broj sudionika na radionici ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 27. ožujka 2023. godine do 14,30 sati.

U slučaju velikog broja zaprimljenih prijava, zbog tehničkih ograničenja aplikacija, osigurat će se dodatne on-line radionice.

Svi sudionici koji pošalju prijavu bit će povratno obaviješteni na datu e-mail adresu o svom statusu, kada će dobiti i detaljne upute o prijavi i sudjelovanju na on-line radionici.

Eventualne dodatne informacije o radionici bit će pravovremeno objavljene na web stranicama:

https://strukturnifondovi.hr

www.fead.hr