eu-logo

VAŽNO – Obavijest potencijalnim prijaviteljima o statusu Poziva!

Objavljeno 17.06.2021.

Obavještavamo potencijalne prijavitelje kako se zbog tehničke greške na mrežnim stranicama  https://strukturnifondovi.hr/ status Poziva „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)” povremeno mijenja na način da je Poziv „zatvoren“ iako nisu ispunjeni uvjeti za njegovo zatvaranje u skladu s natječajnom dokumentacijom.

Obzirom je u tijeku uklanjanje navedene greške od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u suradnji sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije,  kao tijelom nadležnim za funkcioniranje mrežne stranice https://strukturnifondovi.hr/, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kao Upravljačko tijelo za predmetni Poziv daje sljedeću uputu:

U skladu sa natječajnom dokumentacijom za Poziv „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)” projektni prijedlozi mogu se podnositi od 10. svibnja 2021. godine od 9:00 sati, dok rok za podnošenje projektnih prijedloga ističe 30. srpnja 2021. godine ili danom odobrenja posljednjeg projektnog prijedloga koji udovolji svim kriterijima, a kojim se iscrpljuju raspoloživa financijska sredstva.

Također, u skladu s natječajnom dokumentacijom, Upravljačko tijelo je dužno objaviti informaciju o iscrpljenju raspoloživih financijskih sredstava na središnjoj mrežnoj stranici za FEAD http://www.fead.hr/  i/ili na mrežnim stranicama za strukturne fondove https://strukturnifondovi.hr/.

Obzirom na trenutne okolnosti koje su nastupile uslijed tehničke greške, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike će u slučaju stvarnog zatvaranja Poziva u skladu s uvjetima Poziva, uz promjenu statusa Poziva iz “otvoren“ u „zatvoren“, dodatno objaviti i tekstualnu obavijest  o zatvaranju Poziva na središnjoj mrežnoj stranici za FEAD http://www.fead.hr/ i na mrežnim stranicama za strukturne fondove https://strukturnifondovi.hr/. U skladu s navedenim, Poziv će se smatrati zatvorenim samo ukoliko je uz promijenjen status Poziva objavljena i spomenuta tekstualna obavijest o zatvaranju Poziva.

Molimo prijavitelje ukoliko primijete dodatne tehničke greške ili poteškoće u radu na mrežnim stranicama https://strukturnifondovi.hr/ da iste prijave elektroničkom poštom na adresu fead@mdomsp.hr.