eu-logo

Poziv na informativnu radionicu u sklopu poziva na dostavu projektnih prijedloga “Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva”

Objavljeno 13.06.2016.

POZIV NA INFORMATIVNU RADIONICU u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva“ koji se financira u okviru Operativnog programa za hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020 iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva održat će se 15. lipnja 2016. godine u Kući Europe (Ban Centar), Augusta Cesarca 6, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je od 10.00 do 14.00 sati.
Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kao i  kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu projekata.

Broj sudionika na informativnoj radionici je ograničen te se može prijaviti po jedan predstavnik prijavitelja i po 1 predstavnik partnera. U obzir će se uzimati prijave pristigle do 14. lipnja 2016. godine do 15 sati. Prijave zaprimljene nakon tog vremena uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta. Svi sudionici koji su poslali prijavu, bit će povratno obaviješteni o statusu njihove prijave.
Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja i domjenak tijekom pauze, kao i radne materijale. Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac (na linku).