eu-logo

Poziv na informativnu radionicu u sklopu FEAD natječaja „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći“

Objavljeno 22.07.2016.

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje u okviru Poziva održat će se 29. srpnja 2016. godine u Kući Europe (Ban Centar), Augusta Cesarca 4, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je od 10.00 do 14.00 sati.

Cilj radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kao i  kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu projekata.

Sudionicima radionice uvodno će se obratiti Bernardica Juretić, ministrica socijalne politike i mladih.

Broj sudionika na informativnoj radionici je ograničen te se može prijaviti po jedan predstavnik prijavitelja i po 1 predstavnik partnera. U obzir će se uzimati prijave pristigle do 28. srpnja 2016. godine do 15 sati. Prijave zaprimljene nakon tog vremena uzet će se u obzir isključivo u slučaju nepopunjavanja predviđenog broja slobodnih mjesta. Svi sudionici koji su poslali prijavu, bit će povratno obaviješteni o statusu njihove prijave.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a organizator je za sve sudionike osigurao osvježenja i domjenak tijekom pauze, kao i radne materijale. Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac koji je dostupan slijedom poveznice:  http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1266