eu-logo

Održana informativna radionica u Zagrebu - Održana informativna radionica u Zagrebu

13. prosinca 2017. u Zagrebu je održana info-radionica za potencijalne prijavitelje u okviru trenutno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći faza II“, sufinanciranog iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD).

Ukupna vrijednost Poziva iznosi 49.000.000,00 Kn, a projekti se financiraju u iznosu od 100% prihvatljivih troškova do iscrpljenja financijske omotnice. Prihvatljivi prijavitelji su neprofitne pravne osobe kojima je nadležni ured izdao rješenje kojim se odobrava stalno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći.

Prije radnog dijela, sudionicima su se pozdravnim govorima obratile – pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, gđa. Romana Galić i državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa. Marija Pletikosa.

Na radionici su potencijalni prijavitelji informirani o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima, kriterijima natječaja te postupcima za prijavu i dodjelu sredstava za provedbu projekata.

Dodatne info-radionice će biti organizirane prema potrebi.
Materijali prezentirani na info radionici dostupni su OVDJE: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1449

Za više informacija potrebno je pratiti mrežne stranice:
www.strukturnifondovi.hr
www.mdomsp.hr
www.fead.hr