eu-logo

On-line informativna radionica u okviru Poziva “Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)”

Objavljeno 10.05.2021.

Dana 18. svibnja 2021. godine s početkom u 14 sati, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike održat će on-line informativnu radionicu u okviru Poziva “Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2021. – 2022.)”

Cilj informativne radionice je pružiti informacije o ciljevima i prihvatljivim aktivnostima Poziva, a usmjerena je na predstavnike potencijalnih prijavitelja i njihovih partnera.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti on-line prijavni obrazac na linku:

https://forms.office.com/r/AdXyXPnCUj

 
Napominjemo kako je broj sudionika na radionici ograničen te je uputno da na radionici sudjeluje po 1 do najviše 2 predstavnika koji će biti izravno uključeni u pripremu i/ili provedbu projekta.

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 17. svibnja 2021. do 15:00 sati.

U slučaju velikog broja zaprimljenih prijava, zbog tehničkih ograničenja aplikacija, osigurat će se dodatne on-line radionice.

Svi sudionici koji pošalju prijavu bit će povratno obaviješteni o svom statusu kada će dobiti i detaljne upute o prijavi i sudjelovanju na on-line radionici.